Sastāvdaļas
Pasniedz 4
Āzijas marinādei:
- Nomazgājiet ķiplokus un sagrieziet tos uz pusēm. 2 daiviņas svaigu ķiploku, sasmalcina
- 1 ēdamkarote smalki sarīvēta ingvera
- 1 čili, sasmalcināts un bez sēklām
- 1 ēdamkarote medus
- Izspiediet citrona sulu
- 1 glāze sojas mērces
Ribām:
- Samaisiet 2 jēra ribiņas.
- 1 glāze Āzijas marinādes
- Laimi dekorēšanai
Metode
- Sagatavojiet marinādi: Samaisiet visas marinādes sastāvdaļas lielā bļodā un samaisiet, līdz tās labi samaisās.
- Marinējiet ribiņas: Ievietojiet jēra ribiņas bļodā ar marinādi. Pārklājiet un uzglabājiet ledusskapī uz dažām stundām vai uz nakti.
- Grila sagatavošana: Uzstādiet COBB Grillu un aizdedziniet CobbleStone, dažas minūtes pagaidot, līdz tas kļūst pelēks. Ja izmantojat briketes, sagatavojiet tās tā vietā. Uz COBB grila uzlieciet grila režģi un kupolveida vāku un karsējiet vismaz 5 minūtes.
- Gatavojiet ribiņas: Uzlieciet marinētās ribiņas uz grila režģa un aizveriet vāku. Gatavojiet aptuveni 40 minūtes līdz stundu, pagriežot vienu vai divas reizes, līdz ribiņas kļūst lipīgas, karamelizētas un mīkstas.
- Pasniedziet: Izņemiet ribiņas no COBB un dekorējiet ar svaigu laima šķēlītēm.
Pasniegšanas ieteikums
Šīm sulīgajām ribiņām pievienojiet gardu salvu vai lipīgus rīsus, lai maltīte būtu pilnvērtīga.