Sastāvdaļas
Pasniedz 4
- 2 mārciņas svaigu gliemju
- 3 lieli pavasara sīpoli
- 1/2 sīpola, nomizota un sasmalcināta
- 2 ķiploku daiviņas, nomizotas
- 1 svaigs sarkanais čili
- Sauja plakanlapu pētersīļu pētersīļu
- 2/3 glāzes sausa baltvīna
- 2 ēdamkarotes Crème Fraiche
- 1/2 citrona
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
Metode
-
Grila sagatavošana: Uzstādiet savu COBB Grillu un aizdedziniet CobbleStone. Pagaidiet dažas minūtes, līdz tas kļūst pelēks. Ja izmantojat briketes, sagatavojiet tās tā vietā. Uz COBB Grila uzlieciet Wok un kupolveida vāku un karsējiet vismaz 5 minūtes.
-
Sautējiet aromātiskās garšvielas: Pievienojiet olīveļļu Wok un apmēram 3 minūtes sautējiet pavasara sīpolus, sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un čili.
-
Pievieno vīnu: Ielejiet baltvīnu un kopā ar sautētajiem dārzeņiem uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
-
Pagatavojiet gliemenes: Pievienojiet gliemenes un krēmkrēmu Wok katlam. Aizveriet ar kupolveida vāku un ļaujiet gliemenēm tvaicēties, līdz tās atveras. Izmetiet aizvērtās gliemenes.
-
Pabeidz un pasniedz: Izgatavojiet un pasniedziet.
Pasniegšanas ieteikums
Pasniedziet šo ēdienu kopā ar atlikušo baltvīnu un kartupeļiem vai kraukšķīgu maizi, lai iegūtu lielisku bistro stila maltīti, kas pagatavota tieši uz jūsu COBB.