Sastāvdaļas
Pasniedz 8
- 4 vistas krūtiņas
- Olīveļļa
- 1 vidējs baltais sīpols, sagriezts šķēlēs
- 3 ēdamkarotes svaigi sasmalcinātu ķiploku
- 4 pilnas tējkarotes Taizemes sarkanā karija pastas
- 8 oz sēnes, sagrieztas uz ceturtdaļām
- 2 kārbas kokosriekstu piena
- 1 laima miziņa un sula
- 1 kārba mazuļu kukurūzas, sagriezta trešdaļās
- 8 unces gareniski pārgrieztas uz pusēm zaļās pupiņas
- 8 oz brokoļu
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 ēdamkarotes zivju mērces
- 2 ēdamkarotes palmu cukura (vai brūnais cukurs kā aizstājējs)
Metode
-
Grila sagatavošana: Uzstādiet savu COBB Grillu un aizdedziniet CobbleStone. Pagaidiet dažas minūtes, līdz tas kļūst pelēks. Ja izmantojat briketes, sagatavojiet tās tā vietā. Uz COBB Grila uzlieciet Wok un kupolveida vāku un karsējiet vismaz 5 minūtes.
-
Pagatavojiet aromātiskās garšvielas: Pievienojiet olīveļļu, sagrieztus sīpolus un sasmalcinātus ķiplokus Wok. Uzklājiet vāku un ļaujiet maisījumam vārīties, ik pēc dažām minūtēm maisījumu samaisot, līdz sīpoli un ķiploki kļūst mīksti.
-
Pievienojiet karija pastu: Pievienojiet Taizemes sarkano karija pastu un sīpolus un ķiplokus. Gatavojiet dažas minūtes, lai sajauktos garšas.
-
Ievietojiet šķidrumus un garšvielas: Pievienojiet kokosriekstu pienu, sojas mērci, zivju mērci, palmu cukuru (vai brūno cukuru), laima miziņu un laima sulu. Maisiet, līdz karija pasta ir pilnībā iejaukta un vienmērīga.
-
Pievienojiet galvenās sastāvdaļas: Pievienojiet vistas krūtiņas, sēnes, mazo kukurūzu un zaļās pupiņas. Pārliecinieties, ka visas sastāvdaļas ir labi pārklātas ar karija mērci. Aizveriet ar kupolveida vāku un ik pēc 15 minūtēm samaisiet.
-
Gatavošanas beigas: Pēc 45 minūtēm pievienojiet brokoļus. Atkal pārklājiet un vāriet vēl 15 minūtes.
Pasniegšanas ieteikums
Pasniedziet šo lielisko Taizemes sarkano vistas kariju uz tvaicētiem rīsiem vai ar nūdelēm. Garnējiet ar papildinājumiem, piemēram, koriandru, zemesriekstiem, svaigu čili un laima šķēlīti, lai piešķirtu papildu citrusaugļu garšu.